Actuele stand

Voor wie het Eet Anders Experiment 2.0 op de voet volgt: eind januari 2018 was de tweede TerugkomDag in het MIELE Experience Center. Samen met zo’n 200 mensen met Multiple Sclerose keken we terug op de afgelopen 3 maanden waarin ze onder professionele begeleiding anders zijn gaan eten. Wat we o.a. van ze horen? Ze slapen beter, slaan hun middagdutjes voortaan over, hebben meer energie, een helderder hoofd en rustiger darmen. Een indrukwekkend resultaat!

Wie gaat de uitdaging aan?

Bij dezen nodigen we alle neurologen in Nederland uit, om samen met ons te verkennen hoe we nieuwe groepen kunnen starten in hun eigen regio. Heb jij Multiple Sclerose en wil je ook graag meedoen met een volgend Eet Anders Experiment? Stuur dan een mailtje met je adresgegevens en iets meer over jouw MS (vorm, jaar van diagnose, medicatie) naar VOEDING@MS-ANDERS.NL. Dan zetten we je op de wachtlijst en informeren we je zodra we weten waar en wanneer we nieuwe groepen starten.

Heb jij een goed idee voor sponsoring? Neem contact met ons op, want je snapt ’t al: we willen dolgraag iedereen met MS deze kans geven, en zijn dringend op zoek naar financiĆ«le steun.