Het begint met een kick-start dag

Sinds 2016 zijn op verschillende plekken in het land jaarlijks kick-start dagen georganiseerd: het moment waarop nieuwe deelnemers de uitdaging aangaan om vanaf nu Anders te gaan eten. Op die dag krijgen ze te horen, te zien (en te proeven!) wat Voeding Leeft bedoelt met Anders eten bij MS. Daarnaast is er aandacht voor beweging, slaapkwaliteit en minder stress: een gezonde(re) leefstijl dus. We werken achter de schermen hard aan nieuwe kick-start dagen van dit jaar, maar die zijn op dit moment nog niet bekend. Je kunt je wel hiervoor op een wachtlijst laten zetten.

Programma van de dag

Je doorloopt die dag een afwisselend programma met workshops bij professionele coaches. Elke deelnemer gaat naar huis vol inspiratie (hopen we ;-), en alle menu’s voor 4 weken in een werkboek met praktische tips en toelichting op de uitgangspunten. Die dag zetten we je -als het ware- in het goede spoor. Op dat moment begint het programma Anders Eten bij MS pas echt. Want 4 weken lang ga je koken met wat je in een onbewerkte vorm gekocht hebt, je krijgt de broodnodige voedingsstoffen binnen (en meer), je geeft je darmen een steuntje om dat ook optimaal op te nemen, je wordt gecoacht en…. dat alles is nog leuk en lekker ook!

Je staat niet alleen, je kunt rekenen op professionele begeleiding en er komt online een besloten community waarin je ervaringen en tips met elkaar deelt.