Het webinar na 4 weken

Na een inspirerende kick-start dag volg je als deelnemer aan het programma Anders Eten bij MS vier weken lang de menu’s en andere richtlijnen uit het werkboek. Na die 4 weken nodigen wij je uit voor het webinar, een ontmoeting via je beeldscherm of mobiel. Gelijktijdig met de anderen uit jouw groep en samen met Voeding Leeft blik je terug, we wisselen recepten uit en kijken naar de effecten op je welzijn van wat jijzelf in gang hebt gezet door voortaan andere keuzes te maken. 

Afronding na 3 maanden

In totaal duurt deelname aan het project 3 maanden. Weliswaar maken we na die eerste 4 weken de balans op, maar het is de bedoeling dat je daarna zelf verder gaat met wat je ervaren hebt en waarvan je ontdekt hebt: dit werkt voor mij. Wedden dat je er steeds meer plezier in krijgt? De online community met de andere deelnemers duurt gewoon voort, dus je staat er niet alleen voor.

Achter de computer, in je pyjama, je favoriete thee voor ’t grijpen en voor je neus de mensen van Voeding Leeft en al die anderen die -net als jij- nu ’t zelfde eten. Makkelijker kunnen we ’t niet voor je maken!