Hoe lang het duurt

Het programma Anders Eten bij MS duurt in totaal drie maanden. Heb jij MS en ga jij óók de uitdaging aan? Om zelf te ervaren wat andere voeding met jou doet? Goed besluit! Ga je geen spijt van krijgen. Laat je dan op de wachtlijst voor dit jaar zetten via deze site. Daarna gebeurt het volgende:

2021 Zodra bekend is wanneer we nieuwe kick-start dagen in het land organiseren, sturen we je een mailbericht met een link naar het inschrijvingsformulier.

Je krijgt daarna van ons per e-mail bericht of je tot de deelnemers behoort (er kan immers per kick-start dag maar een beperkt aantal patiënten meedoen). Je ontvangt een brief voor je arts, een link naar het invulformulier voor de nulmeting en een uitnodiging voor de kick-start dag van jouw keuze.

Kick-start dag Op de inspirerende kick-start dag krijg je een werkboek mee met menu’s en recepten voor 28 dagen: jouw leidraad voor de komende 4 weken, waar je in principe niet van mag afwijken. (Maar dat wil je ook niet, want ’t is meer dan voldoende en nog lekker ook ;- )
Webinar Na die 4 weken komen we opnieuw bij elkaar om te evalueren hoe ’t ging. Je hoeft daar niet voor de deur uit, want we doen dat in de vorm van een webinar. Via het beeldscherm dus. Daarna ga je zelf aan de slag met wat je geleerd hebt over goede voeding. Via de online community met de andere deelnemers krijg je tips, nieuwe recepten en -op afstand- begeleiding van de coaches.
Terugkomdag Twee maanden later maken we op de Terugkomdag de balans op: wat eet je nu en voel je je fitter? Energieker? En merk je effect op bepaalde klachten? Of juist niet? We maken daar een speciale feestelijke bijeenkomst van met alle deelnemers samen. De vorige keren waren we te gast in het MIELE Experience Center in Vianen.
Lees verder